Apa-stil Brukes Til :: 0199926.com
Hevelse Etter Artroskopi | Grensen Til Ocean Bulletin Board | Logo Mechanical Inc | Kris Jenner Kneoperasjon | Barnevogner For 2019 | Nfl Week 10 Pick Em | Squat Down Stand Up Dizzy | Velvet Cape Shawl | Ørepynt Til Kjole På Nettet

Når du skriver oppgaver eller annet faglig arbeid, vil måten du setter opp informasjonen om kildene dine på variere etter hvilken referansestil du bruker. Den mest brukte referansestilen ved OsloMet er APA, men det brukes også andre stiler. Det kan derfor være nyttig å forhøre seg om hvilke regler som gjelder for ditt fag. APA-stilen. Når et verk har mer enn seks forfattere skal etternavnet til den første forfatteren brukes, etterfulgt av et. al. Fører dette til at siteringer fra ulike kilder får samme referanse skal navene til de påfølgende forfatterne føres opp, til referansene blir ulik Concise Rules of APA Style, 2005, s132. For referanser til kapittel i bok i litteraturlista kan du utelate sidetall dersom det ikke er oppgitt. Plasseringskoder i Kindle anbefales ikke brukt av APA. Kompendium. Mange kompendier er satt sammen av artikler og kapitler i bøker. I disse tilfellene refererer du til originalkilden, altså den artikkelen eller bokkkapittelet du har lest.

Mange lurer på hvordan de skal vise til kilder i løpende tekst. I referansestilen APA skal man oppgi forfatters etternavn og årstall for utgivelsen når man henviser til kilden i løpende tekst. Det er to måter å gjøre dette på og du kan kombinere dem i samme oppgave. APA-veiledning: Henvisninger i teksten Side 6 av 32 taus kunnskap, er en mye mer presist definert virksomhet enn empati, og den ligger under alle observasjoner, medregnet alle de som tidligere er beskrevet som innlevelse. alle kilder som har fra tre til og med fem forfattere. Når du senere refererer til dem kan du bruke første forfatters navn sammen med et al. Deretter skriver du årstallet. • Har dokumentet seks forfattere eller flere skrives kun første forfatterens navn og "et al." • Dersom man har flere forfattere med samme etternavn skal initialer brukes. Fotnoter brukes til å gi tilleggsinformasjon som man ikke vil ha i den løpende teksten fordi informasjonen ikke hører hjemme i argumentasjonen som føres, men som det likevel er ønskelig å ha med. Hvis informasjonen du har plassert i en fotnote virkelig er viktig, bør du overveie om den bør med i den løpende teksten. APA-stilen er en godt definert forfatter-år-stil Harvard-stil. Versjonen som presenteres her, er basert på den sjette revisjonen av Publication Manual of the American Psychological Association, og tilpasset norsk språk og tegnsetting. For å laste ned stilen til EndNote Desktop, velg APA norsk nynorsk 2019 eller APA norsk bokmål 2019.Klikk på filen for å åpne, og velg deretter «Save.

APA-stil i den løpende teksten. I dette systemet skal kildehenvisningen settes i parentes i den løpende teksten. Henvisningen skal inneholde forfatter, utgivelsesår og sidetall. Bruk kildehenvisning både ved sitat og ved parafrase. Eksempel 1 – kort sitat. Bruk sitattegn for å markere det du refererer til. Noter skal brukes til tilleggsopplysninger som ikke er en naturlig del av teksten. Det vil si informasjon som ikke er essensiell for å forstå innholdet. Du kan velge om du vil bruke fotnoter nederst på siden eller sluttnoter bak i kapitlet/oppgaven. Du kan bruke kilder på to måter: • Direkte, ved å bruke ordrette sitater. • Indirekte, ved å gjengi med egne ord noe du har lest i en fagtekst. I begge tilfellene er du nødt til å oppgi hvor du har opplysningene fra. Hvis du ikke oppgir kildene du har brukt, vil dette bli oppfattet som plagiat, og du risikerer å få oppgaven underkjent på grunn av fusk.

10000 Delt Av 48
Ping Test Monitor
Brudekjole For Menn Og Kvinner
Grønne Adidas Sporbukser For Kvinner
Ben 10 Alien Force Xlr8
Så Trist Whatsapp Dp
Head To Head Tuscan Red Blend
Lg Clear Cache
Glutenfrie Sommermåltider
Rotoworld Uke 8 Rangeringer
Snowshoeing Sequoia National Park
Fifa 18 Juventus Ronaldo
Blueberry Smirnoff Drinker
Søte Gaver Til Langdistanse Kjæreste
Populære Uber Spise Områder I Nærheten Av Meg
Aiims Heart Specialist
Bean Supper Recipes
Nokia 6-telefon Med Automatisk Innspillingsfunksjon
Hvis Du Får Vannkopper, Får Du Helvetesild
Ekstern Garasjebelysning
Rtd Light Rail Schedule D Line
Hvorfor Forårsaker Vitamin D-mangel Tretthet
Chanel Chance Fraiche Fragrantica
Frost King Pipe Wrap Isolasjon
Retorikk Bourbon 25
Arm Db Rad
Sofa Til 5k Plan På Seks Uker
Avansjakke Av Brunt Lær
Midtidsvalg Fox News
Tet Eksamen Forberedelsesbøker
Grad Spesialtegn
Mta T Tog
Stor Grunt Terrakotta Skål
Chorizo ​​linsesuppe
Madrass Discount King
Rt Buss 56
Katolske Hagestatuer Og Dekor
Få Tilgang Til Sutter Health
Need For Speed ​​Underground 2 Full Game
Big Wool Throw
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17