Fjern Passord Windows 8 :: 0199926.com
Hevelse Etter Artroskopi | Grensen Til Ocean Bulletin Board | Logo Mechanical Inc | Kris Jenner Kneoperasjon | Barnevogner For 2019 | Nfl Week 10 Pick Em | Squat Down Stand Up Dizzy | Velvet Cape Shawl

Glemt Windows-passord Slik logger du deg inn på PC-en du har glemt passordet til. Våre beste tips for glemske Windows-brukere. DET ER MULIG: Joda, du kan tilbakestille et glemt passord, men da må du ha fulgt vår lille oppskrift først. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer. Sett en minnepinne i PC-en, klikk på Start, Kontrollpanel, Brukerkontoer og familiesikkerhet, Brukerkontoer. Klikk på «Opprett en diskett for å tilbakestille passord» og da starter en veiviser for glemt passord. Har du Windows 8 finner du Kontrollpanel ved å aktivere menyen til høyre hurtgtast WindowsC, og trykke på Søk. Windows 8 krever vel at du logger deg inn på Windows Live kontoen din? Det er derfor ikke mulig å ha blankt passord, slik som i f. eks Windows 7. Du må inn på brukeradministrasjonen netplwiz, velge din bruker og fjerne haken for at man må ha brukernavn og passord for kontoen. Det er enkelt å fjerne et passord fra et dokument, men du må kjenne det opprinnelige passordet. Åpne dokumentet, og skriv inn passordet. Gå til fil > informasjon > Beskytt dokument > kryptere med passord. Fjern passordet i passord-boksen, og klikk deretter OK. Et glemt Windows-passord er ikke verdens ende. Du trenger ikke å søppel datamaskinen, eller til og med utføre en fryktet fabrikkgjenoppretting. Det er mange måter å fjerne eller tilbakestille et Windows-passord på, men hvor raskt og enkelt det kan gjøres, avhenger av situasjonen.

Del 2: Fjern passord på Windows 8 / 8.1 med Netplwiz. Netplwiz er den opprinnelige appen på Windows 8 / 8.1, som lar deg administrere brukerkontoen på en Windows-PC, for eksempel legge til eller fjerne den forskjellige kontoen. Det lar deg også deaktivere for Windows 8-lås eller fjerne Windows 8 passordlås med et enkelt klikk. Programmet vil skanne disken og finne passordet, og gi deg muligheten til å endre eller slette det. Det anbefales å slette passordet og så eventuelt lage et nytt i Windows når du kommer inn på maskinen igjen. Programmet og detaljerte instrukser finner du på denne websiden.

Hvilemodus: Datamaskinen går i hvilemodus når du trykker på Hvilemodus-tasten på tastaturet, eller klikker på Hvilemodus i Strøm-menyen Windows 10 eller under Avslutt-menyen Windows 8. Når du lukker skjermen på en bærbar PC, kan det også sette den i hvilemodus. Hvilemodus lagrer tilstanden til alle åpne programmer i minnet og slår deretter av både skjermpanelet og harddisken. Se: Klikk på Vis passordet til høyre for nettstedet. Hvis du låser datamaskinen med passord, blir du bedt om å skrive det inn. Fjern: Klikk på Mer Fjern til høyre for nettstedet. Eksportér: Klikk på Mer Eksportér passord til høyre for «Lagrede passord». For å slette alle lagrede passord, slett nettlesingsdataene og velg «Passord». windows-password er der altså ikke for at beskytte ens data, det er der for at holde styr på konti, altså “hvem må hvad”. Langt de fleste private brugere sidder og surfer efter “gratis ting” og den slags, fra admin-kontoen ! det er hul i hovedet at windows ikke for længst har tvunget brugerne til. Tast Windowsr og skriv Netplwiz Fjerne haken ved siden av Brukere må angi et brukernavn og passord for å bruke denne datamaskinen Trykk OK og du blir bedt om å taste Microsoft-konto-passordet igjen. Får du ikke til dette med denne metoden, kan du prøve en litt mer avansert metode. Kilde: Into Windows.

Nåværende Powerball Kontantutbetaling
Moderat Carotis Arterie Stenose
Oppgrader Film På Hulu
Niacinamide Koreanske Produkter
Light Deprivation Greenhouse
Rj11 Keystone Jack Wiring
Reverse Shoulder Press
Hvordan Fjerner Du Meldinger På Messenger
Ao Herrefinale 2019
Ssc Cgl 2016 Merittliste
Puma Ignite 300 Sko
Tim Ryan For President Nettsted
Moet Chandon Brut Imperial 6 Liter
X Men Rx8
Nestle Hot Chocolate
Yamaha Yzf R300
Beste Led TV For Ps4
Redmi Note 7 Pro 6g Ram
Gamle Wingback-stol
Filmwap Batti Gul Meter Chalu Full Movie
Boohoo Canada Plus
Varm Te Med Honning For Hoste
Lange Frisyrer Fra 1980-tallet
Under 18 Arbeidslover
Prius Prime Electric
Kjeve Distraksjon Kirurgi Voksne
Okt 1991 Kalender
100 Største Ikke-skjønnlitterære Bøker
Horses Running In Scottish Grand National
Åpen Håndverker Garage Door Remote
Mag-hjul Til Salgs I Nærheten Av Meg
Slik Flytter Jeg 401k Til En Ira
Bønn For En Syk Elsket
Cyborg Record Ufc
Angstangrep Mot Nervøs Sammenbrudd
Yamaha R15 Bike Cc
Vakre Sitater Om Langdistanse-forhold
Lumix Dmc G85k
Hvordan Få Slettede Gmail-e-poster
Sacculina Carcini I Mennesker
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17