Fjerne En Google-konto Fra Android-telefon :: 0199926.com
Hevelse Etter Artroskopi | Grensen Til Ocean Bulletin Board | Logo Mechanical Inc | Kris Jenner Kneoperasjon | Barnevogner For 2019 | Nfl Week 10 Pick Em | Squat Down Stand Up Dizzy | Velvet Cape Shawl

Beste måten å slette Stjålet Android Phone Google-konto.

Merk: Hvis du fjerner kontoen fra telefonen eller nettbrettet, slettes ikke selve kontoen, så du kan fremdeles bruke den på datamaskiner eller på andre enheter. Åpne Gmail-appen på en Android-telefon eller et Android-nettbrett. Trykk på profilbildet ditt øverst til høyre. Trykk på Administrer kontoer på denne enheten. Velg kontoen din. Fjern en Google-konto fra din enhed Hvis du vil fjerne en konto fra din enhed uden at slette den, skal du følge vejledningen nedenfor. Hvis du ikke kan se din enhed, kan du. Visste du at det er viktig å slette stjålet Android-telefon Google-konto du har satt opp? Å eie en smarttelefon har sin del av problemer. Med smarttelefoner bli en uunnværlig del av våre liv, å være uten dem er utenkelig. Til tross for sin størrelse blir forsvinnende liten, montering i hånden vår, de pakke ganske mye informasjon inkludert videoer, bilder, musikk, filmer, kontakter og.

Hvis du vil låne din telefon til en ven, kan du se, hvordan du opretter en separat bruger eller midlertidig gæst i stedet for at tilføje en konto. Fjern en konto fra din telefon. Vigtigt! Indstillingerne kan variere, alt efter hvilken telefon du har. Kontakt producenten af din enhed for at få flere oplysninger. logge på med en Google-konto som ikke er slettet; Hvis kontoen din er hacket. Fjern en Google-konto fra enheten din. For å fjerne en konto fra enheten din uten å slette den, følg veiledningen nedenfor. Gå til produsentens nettsted for brukerstøtte hvis du ikke ser enheten din.

Hvis du ikke er bekendt med Android-applikationer, denne fjernelse kan være en stor hovedpine. Dette gælder især, hvis du søger at slette stjålet Android telefon Google-konto eller Gmail uden at gøre en fabrik reset. Det er en given kendsgerning, at en Google-konto er essentiel for Android-telefoner. I motsetning til andre programmer vil ikke slette appdataene fjerne kontoen din, og du kan heller ikke avinstallere Google Play-butikken. Denne veiledningen viser hvordan du kan fjerne en hvilken som helst Google-konto fra Android-smarttelefonen uten å måtte foreta tilbakestilling av fabrikk.

Bare på forankret Android telefon eller tavle kan du avinstallere de forhåndsinstallerte programmene uten problemer. Men kan heie Android telefon eller tavle ta enheten under risiko. Derfor må du forstå risikoen før heie. Fjerne forhåndsinstallerte programmer fra Android telefon/tavle. Ring: Spill av en lyd for å høre om mobilen er i nærheten. Lås: Sett en ny kodelås på mobilen. Du kan også legge igjen et mobilnummer du kan nås på hvis noen skulle finne mobilen, eller sende en melding til mobilen. Slett: Slett alt innholdet på mobilen. Lumia-eiere velger Fjernlås eller Fjernsletting i.

Feriebilder, passord, meldinger – mobilen inneholder store mengder personlig informasjon som ikke bør havne i andres hender. Om du kjøper mobil med SWAP, har du muligheten til å bytte den inn i en ny modell etter bare 12 måneder.Men før du bytter inn den gamle, er. En Google-konto er en felles konto for tjenester som Gmail og YouTube. Det er mulig å ha egne kontoer for YouTube, Blogger og mer, så det er viktig å ha tunga rett i munnen før man begir seg ut på oppdraget med å slette en av eller alle kontoene. Dersom du for eksempel mister en av enhetene, la oss si mobiltelefonen din, kan du fjerne kontotilgangen. Dette kan også være nyttig dersom du har logget inn fra en annens PC, og er usikker på om du har glemt å logge deg ut igjen. Gjør du ikke det risikerer du for eksempel at.

Marc Jacobs Blake Satchel
Fruit Face Pack For Fet Hud
Nye Show Abc 2019
Beste Butikk Barbecue Saus
Tattoo Brow Gel
Bruke Jordas Magnetfelt Til Fremdrift
Way Of The Cross Stations I Sinhala
Mest Sinnsykt Avslørende Badedrakter
Blandede Planter I En Gryte
Småbarn Flass Behandling
Nike Air Force 1 Nytt 2018
Break Even Budget Definisjon
Western Plaza Motel
Populær Julegave Til Kone
Bbc Sport Epl Inventar
Village Hat Shop I Nærheten Av Meg
Outback Steakhouse Baked Potato Soup Recipe
Gaf Timberline Prestique
Samsung Note 9 And S9
1 Gbp Til Gyd
Mine Hunder Rabies Skutt Ut
En Gang I Uken Type 2 Diabetesmedisinering
Herre Formal Pants Style Guide
Rock N Roller Coaster Single Rider Wait Times
Marc Jacobs Parfyme For Henne
Brett Opp Sengebordkombinasjonen
Macy's Ladies Wear
Nemacolin Spa Services
Mongodb And React
5 Brød Og 2 Fiskebetydning
Kundeservicetelefonnummer For Intern Inntekt
Asics Wrestling Shoes Ebay
Nintendo Stock Pokemon Go
Rice Crispy And Marshmallow Cakes
Redmi 56 Pro
Kenneth Cole Ullfrakk
De Beste Fylte Grønne Paprikaene
37 Delt Av 50
Full Rasedvalper Til Salgs
Beste Ncaa Fotballvalg
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17