Gmail-konto Pålogging Med Annen Konto :: 0199926.com
Hevelse Etter Artroskopi | Grensen Til Ocean Bulletin Board | Logo Mechanical Inc | Kris Jenner Kneoperasjon | Barnevogner For 2019 | Nfl Week 10 Pick Em | Squat Down Stand Up Dizzy | Velvet Cape Shawl

Legge til en Gmail-konto i Outlook - Outlook.

Gå tilpå en datamaskin. Skriv inn e-postadressen eller telefonnummeret for Google-kontoen din og passordet. Hvis informasjonen allerede er fylt ut, og du vil logge på en annen konto, klikker du på Bruk en annen konto.; Klikk på Logg på-linken øverst til høyre på siden hvis du i stedet for påloggingssiden ser en side der Gmail blir beskrevet. Med den nyeste oppdateringen til Outlook for Office 365, er det nå enklere å legge til en Gmail-konto i Outlook. Ved å bruke dette nettstedet godtar du at informasjonskapsler. Når Outlook er ferdig med å legge til Gmail-kontoen, kan du legge til en annen e-postkonto eller velge fullført.

Gå til Microsoft-kontoen, og velg Logg på. Skriv inn e-postadresse, telefonnummer eller Skype-pålogging som du bruker for andre tjenester Outlook, Office og så videre, og velg deretter Neste. Hvis du ikke har en Microsoft-konto, kan du velge Ingen konto? Opprett konto. Logg på med Microsoft-kontoen din. Én konto. Ett sted for å administrere alt. Velkommen til instrumentbordet i kontoen din. Få tilgang til produkter og tjenester fra Microsoft med bare én pålogging. Med ett brukernavn og passord for alt fra Office og Windows til Xbox og Skype har du enkel tilgang til filene.

Velg Gmail-kontoen i Kontoinnstillinger-boksen, og velg deretter Fjern. Velg Ja i dialogboksen om sletting av frakoblet hurtigbuffer. Gmail-meldingene som du har importert til Office 365-postboksen er der fortsatt, men Gmail-kontoen vises ikke i Outlook lenger. Løse problemer med å legge til en Gmail-konto i. Noen andre bruker kontoen din. Hvis du tror noen andre bruker Google-kontoen din uten tillatelse, følger du fremgangsmåten for å gjenopprette hackede eller kaprede kontoer. Du ikke kan logge på av en annen grunn. Hvis du har et annet problem, kan du få hjelp med å logge på. Gjenopprett en slettet konto. For å be om en annen e-post, følg trinnene for å gjenopprette kontoen din. Sjekk alle e-postadresser du kan ha brukt til å registrere deg eller logge på kontoen din. 2. Velg et passord du ikke har brukt for denne kontoen allerede. Finn ut hvordan du oppretter sikre passord. Fiks problemer med passordet ditt.

Gmail-konto Pålogging Med Annen Konto

Du tror noen andre bruker kontoen din. Du har problemer med totrinnsbekreftelse. Du kan ikke tilbakestille passordet ditt med koder via tekstmelding. Du bruker en Google-konto via jobben, skolen eller en annen gruppe. Du kan ikke logge på en Google-konto for et barn under 13 år. Du kan ikke logge på fra en tredjepartstjeneste. For å registrere deg for Gmail, opprett en Google-konto. Brukernavnet og passordet du får da, gjelder både for Gmail og andre Google-tjenester, som YouTube, Google Play og Google Disk. Gå til nettsiden for å opprette en Google-konto.; Følg trinnene på skjermen for å konfigurere kontoen din. Hvis du legger til en Yahoo- eller annen IMAP- eller POP-konto, kan du bli overført til det tilhørende nettstedet og bedt om å gi Outlook tilgang til e-posten, kontaktene og kalenderne. Klikk på Tillat for å fortsette. Hvis du vil legge til en Gmail-konto, får du en melding nedenfor i Outlook om å logge på Google-kontoen. Trykk "Logg på med en annen konto." og en ny fane med pålogging vil dukke opp. Skriv inn brukernavn og passord for kontoen du ønsker å logge inn med, og hepp, så er du logget på begge to samtidig. Når du nå trykker på "Bytt konto" vil du se at begge kontoene dine dukker opp. Det betyr at du er logget inn med begge.

I Google-kontoen din finner du innstillinger og verktøy du kan bruke for å sikre dataene dine, ivareta personvernet ditt og avgjøre hvordan informasjonen din kan gjøre Googles tjenester bedre for deg. Gmail er tilgjengelig på alle enhetene dine – datamaskiner, Android- og iOS-enheter. Sortér, samarbeid eller ring en venn uten å forlate innboksen.". Prøv å logge på kontoen din fra en annen nettleser. Hvis du ikke husker passordet, eller det ikke fungerer. Du kan tilbakestille passordet for Microsoft-kontoen ved å følge denne fremgangsmåten: Gå til Gjenopprett kontoen-siden. Skriv inn e-postadressen, telefonnummeret eller Skype-ID-en som du brukte til å opprette Microsoft-kontoen.

Smertehals Og Skulder Venstre Side
Htc-telefon Ringer Ikke Innkommende Samtaler
Beste Biffsaus Matbutikk
Camaro Nye Modell
Simeon Panda Måltidplan
Porselensvaskeutbedring I Nærheten Av Meg
Harry Potter Forbannede Billetter
Etterretningsbyråets Siste Rekruttering
Lee Majors TV-serie
Uknuselig Film Online
30 Elementer Med Sine Symboler Og Latinske Navn
Forskjellen Mellom AdWords Og Seo
Redd For Edderkopper
Dr Walker Oral Surgeon
Asus Zenbook I5
Nytt Stjerne Kryssord
Hoteller I Nærheten Av Disney World Med Skyttelbuss Til Parker
Ioffer Gucci Sandaler
2016 Vw Golf Sportwagen Pålitelighet
613 Quick Weave
White Farmhouse Kitchen Table
Toyota Chr 2018
Lindt Excellence 90 Cocoa Supreme Dark Chocolate
Moteller Med Ukesleie I Nærheten Av Meg
Nathan Lyon Test Wickets
2009 Nissan Murano Sl Spesifikasjoner
Aztec Calendar 1 Oz
12 Mercedes E350
Penelope Livlige Romaner
Mac Detaljhandel Nær Meg
Bug Spray For Utendørs Planter
Espn Tidsplan Nhl
7. Klasse Eksperimenter
Cah Adrenal Hyperplasia
Min Humør Svinger Mening
Victorian Oak Dresser
Rosa Og Grå Dekorasjonsideer
Makita Bl1850 18v 5,0 Ah
Beste Flytende Merke
Beef Bourguignon-oppskrift Gordon Ramsay
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17