Ppt Forkortelse Betydning :: 0199926.com
Hevelse Etter Artroskopi | Grensen Til Ocean Bulletin Board | Logo Mechanical Inc | Kris Jenner Kneoperasjon | Barnevogner For 2019 | Nfl Week 10 Pick Em | Squat Down Stand Up Dizzy | Velvet Cape Shawl

Forkortelser og akronymer DinOrdbok.

Regler Vanlige forkortelser. Bruk bare forkortelser som du regner med at leserne forstår. Hovedregelen er at forkortelser skal ha punktum. Det skal ikke være punktum i initialord NRK og forkortelser for mynt kr, mål cm og vekt kg. Dette er en artikel med en flertydig titel. Det vil sige en artikel, der alt efter betydning henviser til andre artikler med det egentlige indhold. Hvis du fulgte en henvisning hertil, så gå venligst tilbage og ret henvisningen til at føre til den rigtige artikel. Forkortelser og akronymer. Denne siden hjelper deg å finne betydningen av forkortelser og akronymer, men også forkortelsen eller akronymet dersom du har ordet eller navnets betydning. Men først, hva er forskjellen på et en forkortelse og et akronym? Forkortelse. betydning- er en ordbok som er skrevet av folk som deg og meg. Vennligst bidra ved å legge til et ord. Alle slags ord er velkomne!

Forkortelser på nettet. Vi har samlet en lang række danske forkortelser og udenlandske eller tekniske forkortelser, som du kunne få brug for at kende. For hver forkortelse er der sat den fulde betydning ind og nogle steder er forkortelserne uddybet. Ordbogen med forkortelser vokser løbende, nå vi støder på nye forkortelser. AD - i det Herrens år. NAOB – Det Norske Akademis ordbok utgis av Det Norske Akademi for Språk og Litteratur Redaksjonen holder til i Grensen 3, 0159 Oslo Kontakt redaksjonen for NAOB – Det Norske Akademis ordbok. D.S.S.N. er en forkortelse for detur flertall dentur, signa eller signetur flertall signentur suo nomine, som betyr «gi og signer med dets legemiddelets navn». D.S.S.N. ble tidligere skrevet på resepter, hvor legen anga til apoteket hvordan den forordnede medisinen skal brukes. Samaratid russisk: Самарсское время – Samarskoje vremja eller SAMT, oppkalt etter byen Samara, er en tidssone i Russland. Den ligger fire timer foran UTC UTC4 og én time foran m [.]. pt.: forkortelse for patient. pt.: forkortelse for patient, ptt.: patienter; pt.s eller pt.’s: patientens; ptt Opslag afkortet, da du ikke er logget ind.

att. - bestemt til, vedkommer følgende person NAOB – Det Norske Akademis ordbok utgis av Det Norske Akademi for Språk og Litteratur Redaksjonen holder til i Grensen 3, 0159 Oslo Kontakt redaksjonen for NAOB – Det Norske Akademis ordbok. Norsk: ·bøyningsform av jamføre· henvisning til noe annet f.eks en annen sak eller lov i juridisk sammenheng.

Sider i kategorien «Forkortelser i engelsk» Under vises 68 av totalt 68 sider som befinner seg i denne kategorien. '. Vanlige norske forkortelser og de som hyppigst blir skrevet feil På disse sidene finner du de vanligste forkortelsene i norsk. De forkortelser som ikke er normert av Språkrådet, er gjengitt slik de står i oppslagsverker eller slik de brukes. Listen blir hele tiden utvidet. Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet Om informasjonskapsler Personvern Ansvarlig redaktør. Logg inn. Faglige spørsmål rettes til Helsedirektoratet, 47 810 200 50, Avdeling psykisk helsevern og rus, Martin.Ingvald.Blindheim@. Nettversjonen er utarbeidet av.Ved spørsmål send e-post til redaksjonen@ eller ring 47 464 00 486. Se også Helsebibliotekets retningslinjedatabase med alle norske retningslinjer. Dersom du som foresatt har et barn du mener ikke har tilfredsstillende utbytte av det ordinære tilbudet, bør du først ta en samtale med barnehagen/skolen for å høre deres vurdering. Elever over 15 år, foresatte og voksne kan også selv ta kontakt med PPT for.

Hensikten med disse ordene og forkortelsene er å kunne kommunisere raskt i en hektisk gaming-verden. Ved å benytte en internasjonal standard, kan alle gamere i verden enkelt chatte med hverandre, uansett hvor de kommer fra og hvilket språk de snakker til vanlig. Samme betydning som «glitch». Oversigt over almindeligt brugte danske forkortelser. Her finder du en liste med mere end 750 forkortelser på dansk. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler les reglene her kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget.VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Lyst å vite mer om navn – om betydning, popularitet, bruk i andre land, ulike varianter av navnet, navn i samme sjanger og tilsvarende navn for motsatt kjønn? Her får du utfyllende beskrivelser av 1878 navn! Et ord er en sammenstilling av språklyder, fonemer, som kan stå selvstendig og som har betydning, slik som hund. Et ord kan også bestå av bare et fonem, slik som å som betyr «elv» i noen dialekter.Ord kan deles opp i ordklasser etter hvilke egenskaper de har. Man bruker gjerne en kombinasjon av morfologiske, syntaktiske og semantiske egenskaper når man deler ord inn i ordklasser.

Skjønner ikke alle forkortelsene på forumet, har i det siste lært meg FFS og OMG, er det noen flere der ute? Kom gjerne med liste og hva det betyr, her er noen: OMFG/OMG = Oh My Fucking God. LOL = Laughing Out Loud. FFS = For fucks Sake. WTF = What The Fuck_. Benyttes ofte i lovhenvisninger. Man henviser til noe; "jfr Aksjelovens §8-2". Vet ikke hva jamfør korrekt kan forklares som, men det betyr ofte "i henhold til". SHA er en forkortelse for sikkerhet, helse og arbeidsmiljø. SHA er sentralt i byggherreforskriften, som kom i 1995 ny utgave 2010. Den skal verne arbeidstakerne mot farer ved at det tas hensyn til sikkerhet, helse og arbeidsmiljø på bygge- eller anleggsplasser i forbindelse med.

IA inkluderende arbeidsliv jf.IA-avtalen, IA-virksomhet: intensjonsavtalen om et inkluderende arbeidsliv. IA informasjonsarkitektur. IA Informasjonsavdelingen vanlig forkortelse ved Universitetet i Oslo. IATA International Air Transport Association. IBAN international bank account number IBAN-nummer er et internasjonalt bankkontonummer som benyttes når du skal motta betalinger fra. Ord der allerede var gamle i gamle dage Ord der ikke har været brugt i rigtig lang tid Fiskersprog Ordene på denne side optræder i Ordbog over det danske Sprog 1918-56 med den redaktionelle forkortelse fisk., der angiver at ordet har været brugt indenfor.

En fysiker jeg diskuterte en del med på nettet for noen år siden brukte ofte denne. Har dessverre ingen konkret setning for hånden å vise til, men tolket det nærmest som "i betydingen", "eksempelvis" eller noe i den dur. Men lurte på hva det egentlig er en forkortelse av. Spurte aldri. Forkortelse Engelsk betydning Beskrivelse: AI Application Identifier Applikasjonsidentifikator, brukes til å angi hvilke informasjoner som inngår i GS1-128 AIDC Automatic Identification Data Capture Metode for samling av data datafangst. Samlebetegnelse for programvare og utstyr for å printe, skrive og lese f.eks strekkode og rfid. AD – forkortelse for Attack Damage i computerspil. Det vil sige en artikel, der alt efter betydning henviser til andre artikler med det egentlige indhold. Hvis du fulgte en henvisning hertil, så gå venligst tilbage og ret henvisningen til at føre til den rigtige artikel.

Fakta om: Ord og forkortelser. Omsorgsstønad er skattepliktig inntekt og kan få betydning for omsorgsyters rett til AAP og uføretrygd. Foreldre kan henvende seg til PPT dersom de er bekymret for et barns utvikling eller trenger råd knyttet til barnets utvikling og læring. HMS-begrepet. Begrepet HMS omfatter helse, miljø og sikkerhet i all arbeidssammenheng. HMS-begrepet er forankret i forskrift om systematisk helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid i virksomheter internkontrollforskriften.Arbeidsgiveren er pålagt å arbeide systematisk med HMS for å forebygge helseskade på arbeidstakere.

Champion 2000 Watt Generator
Jumbo Cd-priser Ett År
Inlet Beach Hjem Til Salgs
Oppstart Av Kirurgisk Robotikk
Tyson Allerede Kokt Kyllingbryst
Famous Person Synonym
Hawaiian Falls-kuponger Kroger
Walgreens Pharmacy Technician Interview Questions
Nse Telt Mule Iii
Billig Ansikts Fuktighetskrem For Tørr Hud
Eksempler På Tilbud Og Etterspørsel
Global Lønnsbehandling
Tilbedelse Er Krigføring Skrift
Macy's Klare Ryggsekk
Sykkelutstyr
Bloodborne Cosplay Builds
Nuna Pipa Bilstolevogn
Skatteavgift 2018
Nøytralisering Av Maursyre Med Natriumhydroksid
Se Vada Chennai 2018 Tamil Full Movie Online Gratis
Anti-mygg Utendørs
Mi Power Bank-tilbud I Dag
Cricket Match Live India New Zealand
Slik Fjerner Du Apple ID-passord
Hvordan Beregner Fitbit Mil
Django Ubuntu Install
Svart Og Hvitt Kappe
Memory Sleep Madrass
Avery Mephistopheles Stout
Rio Tinto Gove Jobber
Elon Musk Y
Testmetode
Kemet Egypt Travel
Vanlig Bruk Av Natriumklorid
Mandelmelk Karamell Macchiato Kalorier
Kmbz 98.1 Lytt Live
Www Tnstc I Tnstc Online
Burberry White Shoes
Ring Venter Rl Stine
Mercedes Gle 350 2019
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17